SILDALIST 6db TABLETTA

A Sildalist 120 mg készítmény egy erős tabletta, amely képes az erektilis diszfunkció legsúlyosabb panaszainak a kezelésére is. Ezen, jellegzetesen piros, téglalap alakú tabletták, 6 tablettánkként buborékfóliába csomagoltak, miközben a Sidalist minden tablettája 100 mg Szildenafilt és 20 mg Tadalafilt tartalmaz. A férfiak, akik a Sildalist 120mg készítményt használták, jobb és hosszabb szexuális élményt tudtak elérni és nem kellett aggódniuk az erekció hiánya miatt sem.

8.990Ft

AJÁNDÉK MINDEN RENDELÉS MELLÉ!

Amellett, hogy 25.000Ft felett ingyenes a házhozszállítás, MINDEN RENDELÉS MELLÉ AJÁNDKBA ADUNK 2DB ÓVSZERT ÉS 1DB KAMAGRA ZSELÉT!

RENDELJ KAMAGRÁT COBRÁT LOVEGRÁT MINDEN MÁST!

Megbízható magyar webshop

A rendeléseket Magyarországról szolgáljuk ki, hazai garanciát és terméktámogatást biztosítva. 

gyors és olcsó szállítás

A rendeléseidet 2 munkanap alatt kiszállítjuk futárszolgálattal, és a szállítás csak 690 ft-ba kerül. 

biztonságos online vásárlás

Az oldalunkon minden szükséges lépést megtettünk, hogy a létező legnagyobb biztonságban tudd az adataid. 

Leírás

Hatóanyag:

Egy Sildalist 120mg készítmény 100mg Szildenafil hatóanyagot és 20mg Tadalafil hatóanyagot tartalmaz.

Adagolás:

A javasolt kezdeti adagolás Sildalist 120mg tabletta fele, kb. 30-60 perccel a szexuális aktus előtt. A Sildalist készítményből nem javasolt több, mint napi 120 mg fogyasztása. A gyógyszer hatásai szexuális stimulációnál jelentkeznek.
A Sildalist hatásai a bevételtől számított kb. 30-60 perc elteltével mutatkoznak meg és akár 12 órán keresztül is tarthatnak. A gyógyszer használata előtt nem javasolt nagyobb mennyiségű alkohol fogyasztása. Az alkohol és a zsíros ételek csökkentik a készítmény hatásait.

A készítményt nem használhatják:

Azon páciensek, akik infarktuson estek át, más szív -és érrendszeri megbetegedésekben, magas vagy alacsony vérnyomásban szenvednek, ill. véralvadási zavarokkal küzdenek. Olyan személy, akinél a szildenafil allergiás reakciót vált ki. Bárki, aki olyan orvosságokat használ, amelyek kalcium-nitrátot vagy nitrátokat tartalmaznak. Ha „angina pectorisban” szenved és nem tudja, hogy az Ön által szedett gyógyszerek tartalmazzák-e a feljebb leírt hatóanyagokat, a termék használata előtt konzultáljon a kezelőorvosával. A Sildalis és egyéb gyógyszerek egyidejű alkalmazásához, a kezelőorvosa belelegyezése szükséges, főleg, ha cimetidin, eritromicin és ketokonazol készítményeket használ.

Tárolás:

A gyógyszert tárolja 30°C alatti hőmérsékleten. Tárolja eredeti csomagolásban, hogy védve legyen a nedvességgel szemben.

Nem kívánt mellékhatások:

Hasonlóan, mint más gyógyszerek esetén, a Sildalist esetében is jelentkezhetnek mellékhatások. A nem kívánt mellékhatások általában mérsékelt- vagy átmeneti jellegűek. A gyakoriak közé tartozik a fejfájás és az arc bevörösödése. A további ritka, de dokumentált mellékhatások közé az emésztési zavarok, szédülés, orrdugulás és látászavarok tartoznak.Ha az erekciója 5 óránál tovább tartana, azonnal keressen fel orvosi segítséget! Ha a gyógyszer szedése közben bármilyen nem kívánatos mellékhatást észlel, amely nincs feltüntetve ezen tájékoztatóban, kérjük ezt jelezze orvosa felé.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK
Futárszolgálat által kerül kézbesítésre a megrendelt termék. Amennyiben adott nap 12.00-ig megrendeli a terméket, a következő munkanapon szállításra kerül.  
A szállítási költség egységesen 990Ft. 

Csapatunk szívesen áll megrendelőink segítségére, amennyiben kérdés merülne fel a rendeléssel kapcsolatban. A Kapcsolat menüpontban, vagy az info@stabilpotencia.com e-mail címen tudja feltenni nekünk kérdését. 

Teljes diszkrécióval kezeljük megrendeléseinket, a csomagra a néven kívűl semmi utaló jel nem kerül. Táplálékkiegészítő címen érkezik a csomag.