KAMAGRA POTENCIANÖVELŐ ZSELÉ (7TASAK)

(alma, narancs, vanilia, banán, ribizli, eper, ananász) A Kamagra zselé a Kamagra termékcsalád egyik legújabb tagja, a korábbi fajtájú első féle Kamagra 100 mg merevedési zavarokra szánt készítmény frissített fajtája. Gyors felszívódás, rengeteg ízben!

MINÉL TÖBBET RENDEL, ANNÁL OLCSÓBB!

8.900Ft

AJÁNDÉK MINDEN RENDELÉS MELLÉ!

Amellett, hogy 25.000Ft felett ingyenes a házhozszállítás, MINDEN RENDELÉS MELLÉ AJÁNDKBA ADUNK 2DB ÓVSZERT ÉS 1DB KAMAGRA ZSELÉT!

RENDELJ

Megbízható magyar webshop

A rendeléseket Magyarországról szolgáljuk ki, hazai garanciát és terméktámogatást biztosítva. 

gyors és olcsó szállítás

A rendeléseidet 2 munkanap alatt kiszállítjuk futárszolgálattal, és a szállítás csak 690 ft-ba kerül. 

biztonságos online vásárlás

Az oldalunkon minden szükséges lépést megtettünk, hogy a létező legnagyobb biztonságban tudd az adataid. 

Leírás

A KAMAGRA POTENCIANÖVELŐ ZSELÉ

A merevedési zavarokra készített szer része lett a hétvégi mulatságoknak, ahol a villámsebes amellett határozott hatásra számítanak a potencianövelőktől. Ezután az egészséges, erektilis diszfunkció nélküli emberek is gond nélkül fogyasztják, ezért kibővül a zselé alkalmazási köre. Fő Kamagra zselé felhasználási területek: legénybúcsúk, karácsonyi illetve egyéb ajándéknak, swinger bulik, erotikus partik, szüzesség elvesztése, önbizalomhiány kezelése, kis hímtag méret eseti kompenzálása, keményebb szexuális potencia elérése a társnál.

A Kamagra zselé hosszú távú alkalmazása nem okoz függőséget egyáltalán. Ifjak azonfelül korosak is nyugodtan bevehetik a Kamagra család egyik legnagyobb hírnévnek örvendő tagját. A Kamagra gél alkalmi azonfelül sorozatos bevétele is javasolt, amennyiben a használó egészségügyi állapota jó.
Kamagra zselé hamisítványokKamagra zselé hamisítványok

A Kamagra zselé másolatok előkerülése a piacon erősen rombolja az originális készítmények értékéről kialakult véleményt. A Kamagra Jelly pompás potencianövelő készítmény, amelyről férfiak milliói beszéltek megbecsüléssel, ezért siralmas, hogy az egyre több értéktelen bóvli kétségbe vonja a szer eredményességét. A nem eredeti Kamagra zselé termékekben nincsenek benne az Ajanta Kamagra zselé potenciafokozójának komponensei, ezért nem különleges, amennyiben hatásukban is értéktelenek. A főként másolatok a Kínai Népköztársaságból erednek, amely helyen rendkívül olcsón képesek legyártani azonfelül lecsomagolni e gyógyszerkészítményt, pont a hatóanyag nélkül.

Kamagra zselé hamisítványok a mi országunkban is felbukkantak, ami fokozott kockázatot jelent a honi férfiakra, mert eme másolatok veszedelmesek lehetnek az egészségre. A világhálón egyre több beszámolól irányítja a figyelmet a Kamagra zselé gyógyszerek eredetiséget tanúsító árujegyeire; a hologramos zár azonkívül a tételszám figyelésével el lehet kerülni, hogy a szert vevőbarát alkalmazó svindlerek áldozata legyen. A gyanús kilétű emberek általi Kamagra Jelly potencianövelő gyógyszerkészítmény kínálása sajnos, komoly gondot jelent a fogyasztói társadalomban.

Hatás

A KAMAGRA POTENCIANÖVELŐ ZSELÉ HATÁSA

A Kamagra zselé hatékonysága a felhasználók vélekedése szerint gyorsabb és erősebb. A Kamagra zselé hatása a hatásosabb azonkívül fokozottabb véráramlás elvén alapul más potencia tablettákhoz hasonlóan. A férfi nemi szervbe áramló fokozottabb vérbőség hozza létre a huzamosabb merevedést, amely 240 percen át tart.

Legjelentősebb eredménye 1 óra múlva érezhető, azonban fontos tudni, hogy hatásának kifejtéséhez szexuális stimuláció szükséges. A Kamagra zselé bevételétől számítva 15-20 percen belül tapasztalható a hatása, ami maradandó örömteli pillanatokkal ajándékozza meg a szeretőket az intim együttlét alkalmával.

A Kamagra zselé hatása késlekedik zsírosabb ételek nagy mennyiségben való evése után, ezért 30-40 perccel kitolódva mutatkozik az eredménye. Az eredménye akkor jön létre kétségkívül, hogyha a személy betartja a használati útmutatásokat azonfelül a helyes időben fogyasztja a megfelelő dózist.

Használat

A KAMAGRA POTENCIANÖVELŐ ZSELÉ HASZNÁLATA

A Kamagra zselé fogyasztása orálisan történik, valamint szex előtt negyed óra már elég a hatás kiváltásához. Temérdek személy a falloszára kenegetve próbálgatta felhasználni nem sok eredménnyel, eszerint úgy találtuk, hogy gondosan foglalkozunk a Kamagra zselé fogyasztásának kérdésével.

A zacskót kinyitva egy gél állagú anyagot találunk benne, amit bevéve, valamint a szájban tartva kell fél percig tartani amiatt, hogy a nyálkahártyán át rövidebb idő alatt azonkívül kedvezőbben felszívódjon a zselé állagú hatóanyag, majd lenyelni.

A másik mód: a Kamagra zselé gyógyszert nem szeszesitalban feloldva meginni. Szesztartalmú italokban nem ajánlott a feloldása, mivel potencia zavarokra szánt szerek valamint alkoholos ital egyidejűleg fogyasztása hatástalanságot eredményez ugyanúgy, mint az energiaitalok, amellett a koffein-tartalmú italok alkalmazása során is.

A potenciafokozó zselé nem használható nitrátot tartalmazó szív amellett értágító gyógyszerkészítményekkel!

Mellékhatás

A KAMAGRA POTENCIANÖVELŐ ZSELÉ LEHETSÉGES MELLÉKHATÁSA(I)

A Kamagra zselé mellékhatásai csak ritkán jelentkeznek, normál esetben a mérsékelt mellékhatású potencia szerek közé tartozik. Ha mégis tapasztalható mellékhatás, ez nagyobbára gyenge fejfájást, arcpír, emésztési zavarokat, esetleg szédülést jelent.

A Kamagra zselé mellékhatásai megkülönböztethetőek annak fényében, hogy mennyire jelentősek. A férfiak általában nem tapasztalnak semmiféle kellemetlen hatást, csupán a várt hatásokról tesznek említést meg arról, milyen nagyszerű élménnyel halmozta el eme potencianövelő.

Igen ritka esetekben a Kamagra zselé mellékhatásaként a vérnyomás ingadozása valamint komoly fejfájás is megeshet, ami például a gépkocsivezetésnél eredményezhet fokozottabb problémát. Az összes élő szervezet máshogy reagál az orvosságok, így a Kamagra zselé alkalmazására is, ez okból tanácsos kitapasztalni, milyen hatással van a férfira.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK
Futárszolgálat által kerül kézbesítésre a megrendelt termék. Amennyiben adott nap 12.00-ig megrendeli a terméket, a következő munkanapon szállításra kerül.  
A szállítási költség egységesen 990Ft. 

Csapatunk szívesen áll megrendelőink segítségére, amennyiben kérdés merülne fel a rendeléssel kapcsolatban. A Kapcsolat menüpontban, vagy az info@stabilpotencia.com e-mail címen tudja feltenni nekünk kérdését. 

Teljes diszkrécióval kezeljük megrendeléseinket, a csomagra a néven kívűl semmi utaló jel nem kerül. Táplálékkiegészítő címen érkezik a csomag.