KAMAGRA GOLD POTENCIANÖVELŐ TABLETTA (4DB)

KAMAGRA Gold, mint ahogy a nevében is van, igazi aranyként tündököl, hiszen az egyik legkeresettebb pontencianövelő tabletta a világpiacon. A KAMAGRA Gold használata során a regenerációs idő megrövidülése, illetve a hosszan tartó 8 óra hatóidő kárpótol, a viszonylag hosszúnak mondható 60-90 percig is eltartható felszívódásért. A KAMAGRA Gold-ot is csak szexuális inger mellett használjuk.

6.700Ft

AJÁNDÉK MINDEN RENDELÉS MELLÉ!

Amellett, hogy 25.000Ft felett ingyenes a házhozszállítás, MINDEN RENDELÉS MELLÉ AJÁNDKBA ADUNK 2DB ÓVSZERT ÉS 1DB KAMAGRA ZSELÉT!

RENDELJ

Megbízható magyar webshop

A rendeléseket Magyarországról szolgáljuk ki, hazai garanciát és terméktámogatást biztosítva. 

gyors és olcsó szállítás

A rendeléseidet 2 munkanap alatt kiszállítjuk futárszolgálattal, és a szállítás csak 690 ft-ba kerül. 

biztonságos online vásárlás

Az oldalunkon minden szükséges lépést megtettünk, hogy a létező legnagyobb biztonságban tudd az adataid. 

Leírás

A KAMAGRA GOLD POTENCIANÖVELŐ TABLETTA

Kamagra Gold Potencianövelő tabletta (magyarul Arany Kamagra Gold), mint hamisítatlan arany tündököl. A nem beteg, erektilis diszfunkcióval nem küzdő emberek is tesztelhetik, nyugodtan használhatják bármilyen függőség vagy bármilyen más hátrány kialakulása nélkül..

Ezen tény ismeretében könnyűszerrel belátni, hogy a Kamagra Gold potencianövelő tabletta minden férfinak hatásos teljesítményjavító.

Az eredeti Kamagra Gold Potencianövelő tabletta mellékhatásainál a továbbfejlesztés erdményeképp, a hatóanyagot némileg módosítva még kevesebb lett az esély a különböző mellékhatások kialakulására. Ezért hozták létre a Kamagra Gold potencianövelőt, amely 100 milligrammos filmtabletta formájában kapható.

Hatás

A KAMAGRA GOLD POTENCIANÖVELŐ HATÁSA

A Kamagra Gold potencianövelő tabletta lassabban, 60-90 perc alatt szívódik fel, ellenben alapos, 8 órán át szakadatlan tartó hatása kárpótolja a használót a késedelemért.

A Kamagra Gold potencianövelő tabletta teljesítményjavító hatásával a különleges szexuális tapasztalatokra epedő emberek maximálisan elégedettek, melyet az eladási statisztikák is igazolnak. A Kamagra Gold hatásának lényegbevágó komponense, hogy a regeneráció ideje lerövidül, így két szeretkezés között kevés pihenő időnek szükséges elmúlnia, hogy újból csatába indulhasson a férfi újabb férfierejével.

A Kamagra Gold potencianövelő tabletta legfontosabb hatóanyagának, a megváltoztatott hatású Sildenafilnek a hatáskifejtéséhez nemi ösztönzésre van szükség, ami lehet szexuális játékok, erotikus simogatás, azaz bármilyen olyan tevékenykedés, amely többnyire egy szex alkalmával mindennapos mindkét szerelmes gyönyörűségére.

Ebből következően a Kamagra Gold potencianövelő tabletta pusztán szexuális ösztönzés útján váltja ki potencianövelő hatását.

Használat

A KAMAGRA GOLD POTENCIANÖVELŐ HASZNÁLATA

A Kamagra Gold potencianövelő tablettát a szex előtt minimum 60, de nem árt 75-90 perccel korábban alkalmazni egy pohár vízzel, a lassabb felszívódása miatt.

A Kamagra Gold potencianövelő tabletta hatása nyolc órán át tart, azonkívül az emberek véleménye szerint nagyon szilárd továbbá kemény hatással kérkedhet. Mivel a 100 mg-os Kamagra Gold potencianövelő tabletta igen hatásos, általában a fele is elég a megfelelő hatáshoz, a nagyobb szexuális teljesítményhez. A Kamagra Gold potencianövelő tabletta hatóideje megrövidülhet kábítószerek, alkohol, koffein, valamint energiaitalok fogyasztásakor.

A Kamagra Gold 100 mg potencianövelő tabletta szedése nem haladhatja meg a napi 100 milligrammot. Egy nap leforgása alatt ettől kisebb mennyiség szedhető, ezzel szemben több nem javallott a túladagolás veszélyei miatt, ami egészségügyi rizikót jelent.
24 óra alatti szedésre 50 milligrammnyi Kamagra Gold potencianövelő tabletta javasolt, ámde ennél kisebb mennyiség, 25 mg is megfelelő lehet egyes szituációkban.

A Kamagra Gold potencianövelő tabletta az ember kedve alapján kétfelé vágható. Erős hatása következtében 100% a siker az intim szférában. Az adagolással pedig akár pénzt is megtakaríthat a vásárló, azonkívül egy levél Kamagra Gold  potencianövelő tabletta sokáig elegendő lesz.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK
Futárszolgálat által kerül kézbesítésre a megrendelt termék. Amennyiben adott nap 12.00-ig megrendeli a terméket, a következő munkanapon szállításra kerül.  
A szállítási költség egységesen 990Ft. 

Csapatunk szívesen áll megrendelőink segítségére, amennyiben kérdés merülne fel a rendeléssel kapcsolatban. A Kapcsolat menüpontban, vagy az [email protected] e-mail címen tudja feltenni nekünk kérdését. 

Teljes diszkrécióval kezeljük megrendeléseinket, a csomagra a néven kívűl semmi utaló jel nem kerül. Táplálékkiegészítő címen érkezik a csomag.