GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Igyekeztünk összeszedni minden olyan kérdést, ami felmerülhet vásárlóinkban, mielött úgy döntenek, hogy megvásárolják termékeinket. Amennyiben mégis van olyan kérdés amire itt nem sikerült választ adnunk, kérjök, hogy tedd fel nekünk az info@stabilpotencia.com e-mail címen, vagy a KAPCSOLAT menüpontban található űrlapon keresztül.

Nálunk a rendelés könnyű és gyors. 

  1. Webshopunkban a kívánt terméket a kosárba helyezve, a megrendelő űrlapot kitölve leadhatja rendelésést. 
  2. Ha adott nap 12.00-ig leadja rendelésést, még aznap átadjuk a futárszolgálatnak, aki a következő munkanapon kézbesíti azt. 
  3. Kérheti csomagpontra, hogy a diszkréció teljesen 100%-os legyen!

A válaszunk egyértelműen NEM!

Barna buborákos borítékban adjuk fel csomagjainkat, melyre kizárólag a címet és a megrendelő nevét írjuk rá. 

Az általunk forgalmazott potencianövelő készítmények gyártói nem költenek dollármilliókat évente PR-marketing fogásokra, ezáltal lehetőséget kínálva az olcsóbb eladási árak bevezetése felé.

Igen az alkohol nagyban gyengíti a potencianövelők hatását. De tapasztalatunk és a visszajelzések is azt bizonyítják, hogy a KAMAGRA termékek ilyen esetben is jelentősen hozzájárul az erekció fenntartásához.

Az általunk forgalmazott termékek gondosan gyártott, tesztelt készítmények, ezáltal kevés esélye van annak, hogy mellékhatás lépjen fel. De ezek mellett egyéni mellékhatások felléphetnek, melyek megemelkedett pulzus, fejfájás, szédülés, hőemelkedés, fényérzékenység. 

A KAMAGRA,  COBRA, LOVEGRA,  olyan potencianövelő készítmények, melyeknél előfordulhat magas vérnomyás mellékhatásként, ezért nem javasoljuk nitrát tartalmú értágító, vérnyomáscsökkentő gyógyszerek szedése mellett.

Igen lehet alkalmazni egyből a tasakból a szájba nyomásával, vagy akár egy pohár vízben elkeverve, mind a két megoldás tökéletesen működik. Egy doboz KAMAGRA Zselé 7 különböző ízű tasakot tartalmaz. KAMAGRA Zselé rendelés

A kölcsönös biztonság, és diszkréció miatt weboldalunkon nincs lehetőség regisztrálni, nem tárolunk személyes adatokat. Kizárólag UTÁNVÉTES fizetés lehetséges.